Köszöntjük új hallgatóinkatÚj hallgatóink 2015. februárjában kezdték meg tanulmányaikat a BME gazdaságinformatikus mesterképzésén. A legnépesebb csoportot a mérnökinformatikus BSc-vel érkezettek alkotják, akik az új hallgatói létszám felét teszik ki. Gazdasági előképzettséggel érkezett a hallgatók negyede, a többiek villamosmérnöki BSc, illetve mérnökinformatikus MSc előképzettséggel rendelkeznek. A gazdasági előképzettségűek a BME GTK műszaki menedzser képzéséről, illetve a BGF pénzügy-számvitel képzéséről jöttek (nekik 28-30 kreditnyi informatikai pótlásra kell számítaniuk).

 

A specializáció-választás során a hallgatók közel azonos számban döntöttek a Vállalatirányítási informatika (VIR) specializáció és az angol nyelvű Gazdasági elemző informatika (Analytical Business Intelligence, ABI) specializáció mellett.

 

A tapasztalatok szerint az új hallgatók sikeresen beilleszkedtek a GaIn mesterképzés menetébe, a tárgyfelvételek rendben lezajlottak, és az új és régi hallgatók megkezdték tanulmányaikat 2015. tavaszi félévében, amihez sok sikert kívánunk!

Copyright © 2013 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - Villamosmérnöki és Informatikai Kar | Impresszum | Kapcsolat