SAP Run Simple TourA céges, intézményi adatok mennyisége másfél évente megduplázódik, napjainkban az internet, a közösségi hálók, a vásárlói szokások, a gyártási és a fejlesztési folyamatok rengeteg információt szolgáltatnak. Ezekből az információkból megfelelő technológiával kinyerhetők azon értékes adatok, melyekből az intézmények üzleti előnyre tehetnek szert. Ezt az új technológiát lehet elsők között megismerni az SAP RUN SIMPLE TOUR során. 
Az európai körútja keretében, hazánkba is megérkezik az SAP RUN SIMPLE TOUR demó kamion. A Forma 1-es logisztikai kamiont a legújabb eszközökkel van felszerelve, hogy élő demók keretében az SAP szakértői bemutathassák, miként profitálnak az intézmények a BIG DATA valós idejű kezelésével.


Bemutatók időpontjai: 2015. október 29., csütörtök; 13:00; 14:00; 15:00 óra
Helyszín: SAP Hungary Kft. székház - 1031 Budapest, Záhony u. 7. Graphisoft Park
A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A bemutatók 13:00 órától óránként kezdődnek, a demó kamionban alkalmanként legfeljebb 10 főt tudunk fogadni, ezért kérjük, mindenki időben jelezze részvételi szándékát az alábbi linken.

Copyright © 2013 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - Villamosmérnöki és Informatikai Kar | Impresszum | Kapcsolat